Java e Frankofonisë 2017

17.03.17

Më 15 mars, në Prishtinë filloj Java e Frankofonisë në kuadër të së cilës organizohën eventet e shumta. Edicioni i sivjetëm shënon 17 vjetorin e organizimit në bashkëpunim me Ministrinë e Jashtme, ambasadat dhe përfaqësitë diplomatike të Zvicrës, Luksemburgut, Belgjikës, Republikën Çeke, Kanadasë, anëtarët e Organizatës Ndërkombëtare të Frankofonisë dhe Aleancën franceze në Prishtinë. Sot filluar nga ora 17:30 deri më 19:30, në Galerinë Kombëtare të Kosovës, do të prezantohen punimet e kuratoreve Odile Burluraux dhe Jessica Castex. 

Kurse nesër më 18 mars, filluar nga ora 15:00 do të shfaqen disa projekte artistike në Aleancën franceze në Prishtinë. Java e Frankofonisë do të zgjasë deri më 31 mars 2017.