Linda Halimi publikon video klipin e këngës “Botë”

14.03.17

Linda Halimi këtë vit do të përfaqësojë Shqipërinë në festivalin e njohur muzikor ‘Eurosong 2017’. Linda do të paraqitet me këngën “Botë”, video klipin e së cilës e ka lansuar mbrëmë. Video klipi në fjalë është pritur me padurim nga adhuruesit e këngëtares. “Eurosong 2017” do të mbahet në Kiev të Ukrainës, më datat 09, 11 dhe 13 maj. Ndërsa, video klipin për këngën "Botë" mund ta shihni në linkun më poshtë: