Dafina lanson këngën e re në iTunes

07.03.17

Këngëtarja kosovare Dafina Zeqiri, një kohë të gjatë po qëndron në SHBA ku është duke punuar në projektet e reja muzikore. E entuziazmuar, Dafina sot në Twitter ka shkruar se ka publikuar këngën e re në iTunes. Kënga titullohet "Four Seasons" dhe e paraqet Dafinën në një stil krejtësisht të ri. Së shpejti Dafina kësaj kënge, do t'ia bashkangjet edhe video klipin. Një pjesë të klipit mund ta shihni në linkun më poshtë: