KE fton të rinjtë në ‘European Development Days 2017’

02.03.17

Komisioni Evropian kërkon 16 të rinj nga e gjithë bota, për të përfaqësuar punën dhe ndikimin në zhvillimin e arritur nga të rinjtë në kuadër të programit ‘European Development Days 2017”. 16 të rinj të përzgjedhur do të ftohen në Bruksel, kurse të gjitha shpenzimet (visa, udhëtimi, akomodimi) do të mbulohen nga Komisioni Evropian. 

Gjatë vizitës së tyre në Bruksel, udhëheqësit e rinj do të vizitojnë institucionet evropiane, do të marrin pjesë në punëtori dhe do tëshkëmbejnë përvoja me të rinj të tjerë nga e mbarë bota. Aplikantët duhet të jenë të moshës 21-26 vjeç dhe të flasin gjuhën angleze, spanjolle ose frënge. Aplikantët duhet të jenë në dispozicion të marrin pjesë në ‘Edd 2017’ në Bruksel, nga data 31 maji deri në 10 qershor 2017. Për të aplikuar shkoni në faqen: https://www.eudevdays.eu/young-leaders