Nga sot mund të aplikoni në Green Film Project!

28.02.17

Është hapur sot thirrja për projektet filmike të metrazhit të shkurtër të cilat do të prezantohen në kuadër të Green Film Project. Ftohën të gjithë të interesuarit të moshës 14-25 vjeç të aplikojnë në këtë projekt, i cili këtë vit mbahet për herë të dytë. Filmat duhet të realizohen në Kosovë dhe të bazohen në vetëdijesimin ndaj çështjes për mbrojtjën e ambientit. Kohëzgjatja e filmit duhet të jetë 30 sekonda deri në 3 minuta. 10 filma më të mirë do të shfaqën në PriFest. 

 

 

Data e fundit për aplikim është 5 prill 2017. Aplikacionin mund ta gjeni këtu http://www.prifest.org/?id=38&l=en