Mbahet Panairi i Vullnetarëve në Teatrin Oda

28.02.17

Instituti Demokraci për Zhvillim sot organizon Panairin e Vullnetarëve, në kuadër të projektit “Vullnetarizmi për Zhvillim: Promovimi i vullnetarizmit dhe qytetarisë aktive në Kosovë”. Ky projekt implementohet në bashkëpunim me ‘George Uilliam Youth Association’ dhe mbështetet financiarisht nga Ambasada Britanike në Prishtinë. 

Panairi mbahet sot nga ora 11:00 deri në 16:00, në Teatrin Oda, në Prishtinë.