Teatri ODA sonte shfaq “Prestissimo”

16.02.17

Të gjithë dashamirëve të teatrit dhe në përgjithësi të artit, sot do tu prezantohet edhe një vepër artistike. Sonte në Teatrin Oda shfaqet performanca e improvizuar nga koreografja Andrea Sitter. 

Shfaqja e titulluar “Prestissimo” do të filloj në ora 20:00. Hyrja është falas!