Teatri Kombëtar i Kosovës sjell sonte premierën e re

13.02.17

Në ora 20:00 sonte në Teatrin Kombëtar të Kosovës shfaqet premiera “I ligu për mend”.

Regjisor i shfaqjes është Altin Basha, kurse aktorët të cilët do të luajnë janë:

Luan Jaha, Armend Baloku, Adrian Morina, Ernest Malazogu, Shengyl Ismaili, Shkëlzen Veseli, Ard Islami, Ismet Azemi dhe Bastri Lushtaku.