Dua Lipa e para në top listën Amerikane - Foto

05.01.17

Këngëtarja Dua Lipa, është duke udhëhequr top-listën Amerikane Billboard “Dance Club Songs”, me këngën e saj të titulluar “Blow Your Mind (Mwah)”.

E veçanta e këtij lajmi është se këngëtarja shqiptare Lipa, ka lënë prapa yje të mëdhenjë botërorë, si Rihanna me këngën “Love On The Brian”, e cila radhitet në pozitën e dytë. Shumë pas Lipës janë radhitur edhe yjet, si: Sia, The Weeknd, Bruno Mars, Emelie Sande dhe shumë të tjerë.
Më poshta lajmit ju sjellim video klipin e këngës “Blow Your Mind (Mwah)” si dhe top listën e “Dance Club Songs”, ku Dua Lipa radhitet e para: