Jason Mraz me album të ri

17.02.12

Më 13 prill të këtij viti, këngëtari amerikan Jason Mraz (34 vjeç) do të publikojë albumin e ri të titulluar “Love Is A Four Letter Word” të katërtin me radhë.
Tashmë këngëtari Mraz ka prezantuar singli i tij “I Won’t Give Up”, i cili është shitur mbi 500 mijë kopje dhe arriti të jetë në vendin e parë në US-iTunes-Charts.
Albumi “Love Is A Four Letter Word”, i cili do të prezantohet në muajin prill është realizuar nga fituesi i çmimit Grammy, Chiccarelli Joe.
 

"Këngët e reja janë personale, melodike dhe shumë të ngrohta", ka thënë këngëtari Mraz për revistës “Billboard”.
Në albumin “Love Is A Four Letter Word” janë të përfshira këto këngë:
01. Freedom Song
02. Living in the Moment
03. The Woman I Love
04. I Won’t Give Up
05. 5/6
06. Everything is Sound (La La La)
07. 93 Million Miles
08. Frank D Fixer
09. Who’s Thinking About You Now?
10. In Your Hands
11. Be Honest (Feat. Inara George)
12. The World As I See It