yo Beyonce ka një “armë” të fshehtë për të humbur peshë
Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the Week
TITI's Top 40 Top 10 Kosovar

MOVIE BOX

Lajmet e Fundit

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Beyonce ka një “armë” të fshehtë për të humbur peshë

22.02.12     postuar nga: Merita

Këngëtarja Beyonce ka humbur pothuajse gjysmën e peshës që e ka fituar gjatë shtatzënisë që ishte me vajzën e saj Blue Ivy Carter, e cila ka lindur më 7 janar. Thuhet se trajneri Marco Borges është duke jetuar në shtëpinë e qiftit Beyonce and Jay-Z për ta ndihmuar këngëtaren Beyonce që të humb peshë.
Burimet thonë se Beyonce dhe Marco zgjohen herët në ora 5 të mëngjesit për të filluar ushtrimet e ndryshme si: yoga,  vallëzim etj. Përveç mëngjesit , një gjë të tillë ata e vazhdojnë edhe pasdite duke filluar prej orës 17:00 deri në orën 19:00.
 

Përveç ushtrimeve këngëtarja është e kujdesshme edhe gjatë ngrënies së ushqimit. Ajo ka humbur gjysmën e peshës së fituar e pas pak kohe do të kemi mundësi ta shohim këngëtaren Beyonce me një trup edhe më të bukur sesa qe e kishte para shtatzënisë.  Lexo më Shumë