Main News

Ftesë për pjesëmarrje në trajnimin për ‘Shkrim të Projekt-Propozimeve’

Qendra për Zhvillim të Karrierës organizon trajnim për shkrim të Projekt-Propozimeve. Të drejtë pjesëmarrje në këtë trajnim kanë të gjithë studentët dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës. Procedurat e aplikimit bëhen përmes faqes ekarriera.uni-pr.edu, ku mund të kyçeni përmes numrit të ‘SEMS ID’, e në këtë faqe do të gjeni informacionet e nevojshme për…

Sonte nis ‘Prishtina Jazz Week’

Nga sot, 2 mars, e deri më 6 mars 2020, ‘Prishtina Jazz Week’ do t’i hapë dyert për 5 netë, me jazz artistë nga e gjithë bota. Ky do të jetë edicioni i tretë i këtij Festivali, i cili do të vazhdojë traditën e organizimit të koncerteve të zhanrit jazz në Kino ‘Armata’ me artistë…

“Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut” ofron trajnim falas për të gjitha OJQ-të

Organizata joqeveritare humanitare “Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut” u bën thirrje përfaqësuesve të të gjitha organizatave jo-qeveritare që të marrin pjesë në trajnimin një javor për ngritjen e kapaciteteve dhe aktivizmim në fushën e drejtësisë tranzicionale dhe të pajtimit. Për të ditur më shumë rreth këtij projekti, Radio KFOR-i ka kontaktuar…

Filharmonia e Kosovës mban sot koncertin e radhës

Sot, më 1 mars, duke filluar nga ora 10:00, në “Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë dhe Sportit”, Filharmonia e Kosovës do të mbajë koncertin e dytë në serinë e koncerteve në shënim të 20 vjetorit të themelimit. Në një njoftim për media është bërë e ditur se koncertin e sotëm, Orkestrën e Filharmonisë…