Main News

Fakte interesante në Radio KFOR

E përbërë nga rreth 200 shtete dhe më shumë se 7.5 miliardë njerëz, bota është e mbushur me njerëz, vende dhe gjëra interesante, argëtuese dhe magjepsëse. Në Zelandën e Re, në Kivis, për shembull, do të gjeni përqendrimin më të lartë të pronarëve të kafshëve shtëpiake në planet, ndërsa në Nikaragua, ju do të gjeni…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 11 gusht,  të vitit 2016, gjatë kohës si president i Amerikës, Barack Obama, publikoi listën e këngëve të cilat i dëgjon. Në këtë listë ishin këngët: ‘So Ambitious’, interpretuar nga Jay Z dhe Pharrell, ‘U Got the Look’ nga Prince, ‘Rock Steady’ nga Aretha Franklin, ‘Good Vibrations’ nga Beach Boys dhe disa këngë…

Platforma ‘Kosovo Trustbuilding’ ndihmon procesin e integrimit ndëretnik në Kosovë

Integrimi ndëretnik po zhvillohet me sukses me përmirësime të dukshme në shumë fusha në Kosovë, duke përfshirë atë në arsim, kulturë, sport dhe fusha të ndryshme dhe duke integruar të gjitha komunitetet që jetojnë në Kosovë, nëpërmes projekteve dhe aktiviteteve që organizohen nga shumë organizata në vend. Pjesë e procesit të integrimit tash e disa…

Doktorët Salih e Florie Krasniqi, në shërbim të pacientëve edhe gjatë pandemisë

Punëtorët shëndetësorë në mbarë botën janë shpallur heronjtë e vitit 2020, për shkak të kontributit të tyre në trajtimin e pacientëve të prekur me ‘Covid – 19’. Ata po vlerësohen si njerëzit më të guximshëm të kësaj gjenerate. Megjithatë, heronjtë e kësaj pandemie, kanë sakrifikuar duke qëndruar larg familjarëve të tyre, në mënyrë që të…