Fakte interesante në Radio KFOR

Mësoni më shumë rreth botës së mahnitshme, me fakte interesante të cilat në shumë raste edhe na mahnitin. Në vijim ju njohim me disa fakte interesante, të cilat ndoshta nuk i keni dëgjuar më parë:   -A e keni ditur se Limuzina (vetura) më e gjatë në botë është pothuajse 31 metra dhe ka 26…

Përdor maskë, mbroje vetën dhe tjetrin!

Derisa nuk ka ndonjë vaksinë konkrete për të luftuar kërcënimin e vazhdueshëm të pandemisë globale COVID-19, shtete të ndryshme të botës kanë vënë masa të detyruara të sigurisë, të cilat ndihmojnë në parandalimin e këtij virusi. Një ndër masat kryesore është përdorimi i maskës. Një veprim të tillë e kanë përkrahur edhe dëgjuesit e Radio…

Rëndësia e projekteve rinore multietnike në Kosovë

Gjërat më dobiprurëse për mirëqenien e një shoqërie vijnë kur të rinjtë e komuniteteve të ndryshme bashkojnë forcat dhe kreativitetin e tyre për të sjellur projekte, nga të cilat përfitojnë të gjithë, pa dallim. Një gjë të tillë, në baza ditore, e bëjnë anëtarët e Organizatës Joqeveritare ‘United Youth Task Force’ të cilët vijnë nga…

Profesionet më të suksesshme në botë

Zgjedhja e profesionit dhe karrierës është një nga vendimet më të rëndësishme që duhet të marrim në jetë. Nëse dëshironi të arrini sukses në profesionin tuaj, është mirë të eksploroni se çfarë dëshironi vërtet nga jeta dhe çfarë presioni do ishte më i përshtatshëm për personalitetin tuaj. Më poshtë do të sjellim disa nga profesionet…