Aplikacion në rrjetet sociale për pritjet në kufi

Ministria e Punëve të Brendshme njofton të gjithë qytetarët se Qendra Kombëtare për Menaxhimin e Kufirit, nga dje ka vënë në funksion të plotë dhe në kohë reale aplikacionin “Pritjet ne Kufi” në Facebook dhe Twitter. Përmes kësaj mënyre, qytetarët mund të informohen për pritjet në kufi, ku publikimi i fluksit do të bëhet çdo…

Fjollë Caka e ftuar në Radio KFOR

Studentja nga Kosova Fjollë Caka, e cila ka përfunduar studimet posdiplomike në Washington D.C., është ftuar në emisionin e pasdites në Radio KFOR dhe njoftoi për çmimet që mori nga universiteti prestigjioz ‘George Washington’. Fjolla u shpërblye me dy çmime nga universiteti ku ajo përfundoi studimet në arkitekturë. Caka u nderua me çmimin ‘George Washington…

Kampi i basketbollit në Suharekë

Dje (02.07.18) në Suharekë ka filluar Kampi Nacional në basketboll për grumposhat 13 dhe14 vjeçare, në konkurrencën e meshkujve. Ky kamp do te përfundoj me 8 korrik, për të filluar më pas me Kampin në konkurrencën e femrave prej datës 9 deri me 15 Korrik. Kampi Nacional organizohet nga ‘Federata e Basketbollit’ të Kosovës në …

Trajnim për zhvillimin e memories

Sot (03.07.18) nga ora 16:00 do të mbahet trajnimi me tëmën ‘Brain Training Workshop’ në Innovation Center Kosovo (ICK). Ky trajnim organizohet nga ‘Retention Studio’, në bashkëpunim me ‘ICK’ dhe ‘SyncLab’. Trajnimi do të përfshijë mësime për trajnimin e trurit për zhvillimin e rrugëve të memories. Mysafir special i këtij trajnimi do të jetë kampioni…

Aplikacion në rrjetet sociale për pritjet në kufi

Ministria e Punëve të Brendshme njofton të gjithë qytetarët se Qendra Kombëtare për Menaxhimin e Kufirit, nga dje ka vënë në funksion të plotë dhe në kohë reale aplikacionin “Pritjet ne Kufi” në Facebook dhe Twitter. Përmes kësaj mënyre, qytetarët mund të informohen për pritjet në kufi, ku publikimi i fluksit do të bëhet çdo…

Fjollë Caka e ftuar në Radio KFOR

Studentja nga Kosova Fjollë Caka, e cila ka përfunduar studimet posdiplomike në Washington D.C., është ftuar në emisionin e pasdites në Radio KFOR dhe njoftoi për çmimet që mori nga universiteti prestigjioz ‘George Washington’. Fjolla u shpërblye me dy çmime nga universiteti ku ajo përfundoi studimet në arkitekturë. Caka u nderua me çmimin ‘George Washington…

Kampi i basketbollit në Suharekë

Dje (02.07.18) në Suharekë ka filluar Kampi Nacional në basketboll për grumposhat 13 dhe14 vjeçare, në konkurrencën e meshkujve. Ky kamp do te përfundoj me 8 korrik, për të filluar më pas me Kampin në konkurrencën e femrave prej datës 9 deri me 15 Korrik. Kampi Nacional organizohet nga ‘Federata e Basketbollit’ të Kosovës në …

Trajnim për zhvillimin e memories

Sot (03.07.18) nga ora 16:00 do të mbahet trajnimi me tëmën ‘Brain Training Workshop’ në Innovation Center Kosovo (ICK). Ky trajnim organizohet nga ‘Retention Studio’, në bashkëpunim me ‘ICK’ dhe ‘SyncLab’. Trajnimi do të përfshijë mësime për trajnimin e trurit për zhvillimin e rrugëve të memories. Mysafir special i këtij trajnimi do të jetë kampioni…

‘Crazy Day’ në Cineplexx

Adhurues të filmave, mos harroni, më 4 Korrik, Cineplexx do të shfaqë 7 filmat më të ri, në teknologjinë më të avancuar. Në këtë ditë të gjitha biletat (VIP dhe te rregullta) do të jenë vetëm 1.99€ . Filmat që do të shfaqen me datën 4 Korrik, janë:’ Incredibles 1’- Animacion, Familjar; ‘Loving Pablo’ –…

U shënua ‘Dita Ndërkombëtare e KFOR-it’ – Foto

Dita Ndërkombëtare e KFOR-it u mbajt dje (01.07.18) në kampin e Kosova Filmit, në Prishtinë, me qëllim të promovimit të diversitetit kulturor të KFOR-it. Aktivitete dhe kuzhina të ndryshme u ofruan nga 28 vende të cilat i mirëpritën mysafirët, duke ju treguar mikpritjen dhe kulturën e secilit komb që kontribuon në kuadër të forcave paqëruajtëse…