Festivali ‘PriFest’ hap thirrjen për Green Film Project

Me qëllim të ngritjes së vetëdijes dhe aktivizmit tek të rinia për rëndësinë e mjedisit, me fokus ndikimin që ka shoqëria në cilësinë e ajrit përgjatë vitit, Festivali Ndërkombëtar i Filmit “PriFest”, këtë vit do të organizoj edicionin e tretë të ‘Green Film Project’. Përmes filmave pjesëmarrës, të cilët do të garojnë në këtë projekt,…

U përurua sot autostrada Prishtinë – Shkup

Është përuruar sot autostrada “Arbën Xhaferi” që lidh Kosovën me Maqedoninë e Veriut. Autostrada ka kushtuar rreth 700 milionë euro dhe aty përfshihet edhe një urë që konsiderohet më e gjata në rajon, me gjatësi prej 5.7 kilometra, ndërsa me lartësi 83 metra. Kjo autostradë do të lëshohet për qarkullim të lirë rrugor, sot (29.05.19)…