Sot fillon “PriFest Online”, edicioni i 12-të me radhë

Festivali Ndërkombëtar i Filmit ‘PriFest Online’, do të hapet sot (19.10.20), në orën 15.30, me një paraqitje të drejtpërdrejtë “livestream”, ku drejtuesit e festivalit dhe të ftuarit specialë, partnerë dhe sponsorë të festivalit do të kenë një fjalim përshëndetës, që do t’i paraprijë hapjes së platformës së filmit,  për të shënuar kështu edicionin e 12-të…

Këngët më të dëgjuara në Radio KFOR

Se muzika e mirë ndikon pozitivisht në disponimin e të gjithëve, këtë fakt e dinë të gjithë e sidomos dëgjuesit e Radio KFOR-it, stafi i të cili mundohet që këtë disponim të mirë, të ju ofrojë gjithmonë dëgjuesve, përmes emisioneve të njëpasnjëshme argëtuese si dhe përmes muzikës. Në vijim sjellim tek ju 10 hitet më…

E kush nuk i do turshitë gjatë dimrit?!

E përbashkëta e çdo njeriu, është ushqimi , por jo domosdoshmërish edhe përgatitja e tij, duke qenë se, jo të gjithë dinë të gatuajnë apo të shfaqin kreativitetin e tyre në kuzhinë. E shquar për kreativitetin e saj në realizim të turshive, është edhe znj. Rukije Krasniqi Gashi, e cila përvojën e saj në përgatitjen…

Shpallen emrat e fituesve të konkursit shpërblyes “Le të mendojmë për miqësinë!”

Të dashur pjesëmarrës të konkursit shpërblyes “Le të mendojmë për miqësinë!”, të Revistës ‘For You’, janë shpallur emrat e fituesve të këtij konkursi. Para se të tregojmë se kush janë fituesit, në emër të ekipit të redaksisë së Revistës ‘For You’ dhe Shtabit të Përgjithshëm të KFOR-it në Prishtinë, i falënderojmë edhe njëherë të gjithë…

Sot shënohet ‘Dita Botërore e Ushqimit’

Ushqimi është thelbi i jetës dhe ekzistencës sonë. ‘Dita Botërore e Ushqimit’, shënohet çdo vit me 16 Tetor që nga viti 1981 dhe përkon edhe me ditën e themelimit të ‘Organizatës Botërore të Ushqimit dhe Bujqësisë’ nga Kombet e Bashkuara. Nëpërmes kësaj dite, kjo organizatë synon të rrisë nivelet e të ushqyerit në të gjithë…