Disa këshilla se si të fillohet një Vit i Ri

Nëse po kërkoni të filloni Vitin e Ri më ndryshe, Radio KFOR-i në vazhdim do t’ju ofroj disa këshilla, të bazuara tek shumë ekspertë, të cilat do të ndikojnë pozitivisht në jetën tuaj. Nëse qëllimi juaj është që të arrini sa më larg dhe të jeni sa më të suksesshëm se vitin e paraprak, atëherë…

Festo duke ruajtur veten dhe rrethin tuaj

Viti 2020 po përfundon rrugëtimin e tij, e bashkë me të shpresojmë edhe sfidat e mëdha që e karakterizuan atë. Gjatë këtij viti, pandemia ‘CoViD-19’ na detyroi që të shmangim përqafimet ndaj njëri tjetrit, të mbulojmë fytyrën, duke na privuar nga manifestimi i ndjenjave dhe emocioneve tona të vërteta, e po ashtu na bëri që…

Pandemia e CoViD-19 nxiti teknologjinë që të sjell inovacione të shumta gjatë 2020-ës

Teknologjia po transformon gjithçka, përtej çdo njohjeje, me mundësitë e shumta novatore. E megjithëse bota përgjatë vitit 2020, është përballur me pandeminë e shkaktuar nga CoViD-19, kjo nuk e ka ndaluar teknologjinë, përkundrazi teknologjia ka qenë më aktive se kurrë. 2020-ta në historinë e  teknologjisë ka lënë gjurmë në fushën e robotikës: Anije pa drejtues…

Hitet më të mëdha të vitit 2020

Përkundër faktit që viti 2020, ka qenë një vit jo i zakonshëm për shkak të pandemisë ‘CoViD-19’ edhe në botën e muzikës, kjo nuk do të thotë që nuk ka qenë një vit i frytshëm, me shumë projekte që thyen rekorde dhe bashkëpunime të cilat na kanë zënë në befasi. Ky vit që po e…

KFOR-i me donacione të ndryshme po vazhdon të mbështes institucionet shëndetësore në Kosovë

Me qëllim të ofrimit të kushteve sa më të mira për mbi 40 mijë banorët e komuniteteve të ndryshme që jetojnë në Komunën e Klinës, CIMIC-u (Bashkëpunimi Civilo-Ushtarak i KFOR-it), sot (29 dhjetor), dhuroi pajisje mjekësore për Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare “Nëna Terezë”, në Klinë. Sot, CIMIC-u dhuroi dy defibrilatues, të cilët do të…

Distancë sociale edhe në natën e Vitit të Ri

Kemi hyrë kështu në javën e fundit të vitit 2020. Natyrisht, ky vit ishte jashtëzakonisht sfidues për të gjithë njerëzit anembanë globit. Festat janë zakonisht një kohë për të përqafuar familjen, miqtë dhe më të dashurit tanë, mirëpo mbajtja e maskës, higjienës  dhe mbajtja e distancës sociale, sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), nuk do…