Hapet ekspozita “Profesionistët e së Ardhmes 4“

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, të mërkurën (29 maj), nga ora 10:00, organizon ekspozitën “Profesionistët e së Ardhmes 4”. Gjatë ekspozitës, të interesuarit do të kenë mundësi të shohin  punime të shumta dhe interesante, si dhe përkushtimin e studentëve për profesionin dhe kreativitetin e tyre në punë. Hapja e Ekspozitës do të bëhet…

Vazhdojnë diskutimet për shëndetin mendor

Në kuadër të organizimeve për muajin e shëndetit mendor që po shënohet në Kosovë, qendra ‘Termokiss’ në bashkëpunim me ‘Qendrën për Informim dhe Përmirësim Social’ dhe ‘Social Lab’, duke filluar nga data 25 maj i këtij viti, do të zhvillojnë një aktivitet për të krijuar një aplikacion që ndihmon për të mësuar më shumë rreth…