Përkrahje profesionale për gratë dhe rininë e Ferizajt dhe të Mitrovicës

“Fuqizimi i të rinjve dhe grave drejt punësimit në rajonet e Ferizajt dhe Mitrovicës”,  ky është projekti i radhës i cili është financuar nga Bashkimi Evropian, Caritasi Francez dhe i zbatuar nga Caritasi i Kosovës, me qëllim mbështetjen e vetëpunësimit nëpërmjet trajnimit, mentorimit, rrjetëzimit, praktikave dhe mbështetjes materiale për gratë dhe të rinjtë në nevoj,…

Hapet sot ngjarja e cila do t’i prijë ekspozitës fotografike me baballarë

Organizuar nga ‘Instituti Demokratik për Zhvillim’ dhe ‘Ambasada e Suedisë në Prishtinë’, sot (27.05.2019), në ora 15:00, në Librarinë Dukagjini, në Prishtinë, do të mbahet i ashtuquajturi salloni i radhës dedikuar projektit të radhës ‘Baballarët kosovarë & suedezë’. Ngjarja e sotme do t’i para prijë ekspozitës fotografike me baballarë, që pritet të hapet këtë të…

Hapet ekspozita “Profesionistët e së Ardhmes 4“

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, të mërkurën (29 maj), nga ora 10:00, organizon ekspozitën “Profesionistët e së Ardhmes 4”. Gjatë ekspozitës, të interesuarit do të kenë mundësi të shohin  punime të shumta dhe interesante, si dhe përkushtimin e studentëve për profesionin dhe kreativitetin e tyre në punë. Hapja e Ekspozitës do të bëhet…

Vazhdojnë diskutimet për shëndetin mendor

Në kuadër të organizimeve për muajin e shëndetit mendor që po shënohet në Kosovë, qendra ‘Termokiss’ në bashkëpunim me ‘Qendrën për Informim dhe Përmirësim Social’ dhe ‘Social Lab’, duke filluar nga data 25 maj i këtij viti, do të zhvillojnë një aktivitet për të krijuar një aplikacion që ndihmon për të mësuar më shumë rreth…