Mbahet Festivali i Këngës për Fëmijë “Theranda Fest”

Nesër (1 qershor), në Palestren “13 Qershori” në Suharekë, nga ora 20:00, pritet të mbahet Festivali i Këngës për Fëmijë̈ “Theranda Fest”, i cili ka për qëllim zhvillimin e jetës kulturore dhe artistike. Organizatori i Festivalit, Artan Elshani, për radio KFOR-in dha informata shtesë, ku njoftoi se po mbahet  për të katërtin vit me radhë: …

Festivali ‘PriFest’ hap thirrjen për Green Film Project

Me qëllim të ngritjes së vetëdijes dhe aktivizmit tek të rinia për rëndësinë e mjedisit, me fokus ndikimin që ka shoqëria në cilësinë e ajrit përgjatë vitit, Festivali Ndërkombëtar i Filmit “PriFest”, këtë vit do të organizoj edicionin e tretë të ‘Green Film Project’. Përmes filmave pjesëmarrës, të cilët do të garojnë në këtë projekt,…