Ankand i veturave dhe artikujve të ndryshëm

Me datën 11 Janar (E shtune) në Shtëpinë e Ankandeve të Kosovës do të organizohet ankandi i radhës. Në këtë ankand do të jenë të publikuara artikuj dhe vetura të ndryshme nga kompanitë: Telegraf, IP-KOS, Peace Coprs, Komania e Sigurimeve INSIG, FINCA, OJQ AFK, KRK, KEP e gjithashtu edhe artikuj nga furnizuesit individual. Të gjithë…

KFOR-i dhuron veshmbathje të dimrit për fëmijë të komuniteteve të ndryshme

Ushtarët e nacionaliteteve të ndryshme, të cilët i shërbejnë misionit të KFOR-it në Kosovë, po vazhdojnë realizimin e projekteve të shumta për mirëqenien e qytetarëve të të gjitha komuniteteve në Kosovë. Projekti i realizuar së fundi, është nga kontigjenti danez i KFOR-it, të cilët muajin e kaluar organizuan marshin “Dancon March”, paratë e fituara nga…

Termokiss ju fton sonte të argëtoheni me muzikë klasike

Në kuadër të festivalin vjetor „Krejt Ka Pak“, Termokiss sonte (30.12.19) organizon koncert me “Muzikë Klasike”, duke filluar nga ora 19:30 në ambientin e Termokiss në kryeqytet. Një pjesë shumë e rëndësishme e programit të tyre muzikor është edhe promovimi i artistëve lokal i t’gjitha zhanreve e llojeve t’muzikës, duke u ofruar atyre platformën për…

Në Mitrovicë sot mbahet Festivali i Këngës “Cicërrimat buzë Ibrit”

Sot (30.12.19), duke filluar nga ora 17:00 do të mbahet Edicioni i 38-të i Festivalit të Këngës për Fëmijë “Cicërrimat buzë Ibrit”, i cili do të shfaqet në Qendrën e Kulturës “Rexhep Mitrovica” në Mitrovicë. “Cicërrimat buzë Ibrit” është një projekt tradicional që organizohet nga Shoqata e Muzicientëve të Mitrovicës, në përkrahje nga Ministria e…

Sot fillon festivali vjetor “Krejt Ka Pak”

Nga sot (27 Dhjetor) e deri më 2 Janar 2020, Termokiss do të organizoj festivalin vjetor „Krejt Ka Pak“.  Vitin e kaluar ky festival është fokusuar tek arsimimi përmes edukimit jo-formal, ku është theksuar rëndësia e formave dhe burimeve të ndryshme të mësimit e të punës. Këtë vit ky festivali, i katërti me radhë, fokusohet…