Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


‘Let’s Dance’ kthehet përsëri!

13.09.18

Ngjarja vjetore për mbledhjen e fondeve në shërbim të nënave dhe fëmijëve ‘ Let's Dance 2018’, so të mbahet më datën 1 Nëntor, në “Sheshin 21”, duke filluar nga ora 20:00.

Për të katërtin vit me radhë “Let's Dance për Nënat dhe Fëmijët”, ofron muzikë fantastike, ushqim të mirë, pije dhe mbi të gjitha shoqërim të mirë.

Të gjitha fondet e ngritura nga biletat dhe donacionet do të përdoren për nënat dhe fëmijët në Kosovë përmes programeve të fondacionit ‘Veprimi për Nënat dhe Fëmijët’, duke u dhënë fëmijëve një mundësi për një jetë të shëndetshme dhe të lumtur.Lexo më Shumë