Vjeshta stinë frymëzuese edhe për foto

Ndër stinët më të bukura të peizazhit, me të drejtë konsiderohet vjeshta. Temperaturat e përshtatshme për ecje, na mundësojnë që të shtojmë kujdesin ndaj shëndetit, duke ecur si dhe njëkohësisht të shijojmë peizazhin dhe bukuritë e natyrës që na vijnë plot ngjyra. Janë pikërisht ngjyrat e vjeshtës, ato të cilat janë edhe në fokusin e…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 23 nëntor të vitit 1974, The Rolling Stones publikuan albumin e tyre të pestë në Amerikë të titulluar ‘It’s Only Rock’ N Roll ‘. Ky ishte edhe albumi i tyre i fundit arriti në pozitën e 2-të në Mbretërinë e Bashkuar. Në vitin 1991, Michael Jackson publikoi këngën “Black and White” në bashkëpunim me…