Këshilla se si t’i kaloni festat pa u rrezikuar nga CoViD-i, MSH sjell fushatë vetëdijesuese

Ditët e fundit të muajit dhjetor, na kujtojnë atmosferën festive me të cilën jemi mësuar në prag të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri. Këtë vit, kjo atmosferë festive është më e zymtë, për shkak të pandemisë ‘CoViD-19’, me të cilën po vazhdon përballjen mbarë bota. Për t’i kaluar Krishtlindjet sa më sigurt, ekspertët shëndetësor kanë…