Sot mbahet ceremonia përmbyllëse e ‘Architech Festival’

Sot (15.12.20), duke filluar nga ora 15:00, në Kino Armata do të mbahet ceremonia përmbyllëse e ‘Architech Festival’, i cili këtë vit është realizuar gjatë periudhës gusht-nëntor, 2020. Në këtë ceremoni, të organizuar nga Kuvendi Rinor i Prishtinës, do të promovohet botimi i katalogut si produkt i ‘Architech Festival’, i cili përmban të gjitha projektet…

Çaji, një nga pijet më të konsumuara në botë

Çaji konsiderohet një nga pijet më të konsumuara në botë. Kombet e Bashkuara në vitin 2019 konsideruan se kjo pije e konsumuar pothuajse në çdo pjesë të botës duhet të shënohet me një rezolutë të veçantë çdo 15 dhjetor. Prodhimet e çaji në botë fillojnë në muajin maj duke e bërë edhe këtë muaj të…

Turizmi dimëror në Kosovë, një atraksion në rritje

Gjashtëdhjetë e tre për qind e sipërfaqes së Kosovës përbëhet nga malet, të cilave u shtohet bukuria sidomos përgjatë stinës së dimrit, kur ato mbulohen me petkun e bardhë të dëborës. Por, për të ditur më shumë për turizmin dimëror në Kosovë, Radio KFOR-i kontaktoi Udhëheqësen e Divizionit për hartimin e politikave të turizmit në…

Valina Muçolli: “Respektoni masat anti-kovid!”

Në fushatën e Radio KFOR-it për t’i dërguar mesazhe kujdesi dëgjuesve të saj iu bashkua edhe artistja e mirënjohur Valina Mucolli, e cila aktrimin e ka profesion dhe pasion. Mesazhi i saj është ky: “Unë jam Valina Muçolli. Një shok apo një shoqe e mirë të përshëndet edhe nga largësia! Roli ynë në luftimin kundër…