Premierat e filmave për javën e ardhshme

Përplot premiera filmash do të jetë edhe kjo javë që po vije, me tematika të ndryshme, filma kushtuar Krishtlindjeve, Vitit Të Ri, të zhanreve komedi, aksion, fantastikë-shkencorë, dramë, etj. Më poshtë lajmit mund të gjeni listën e filmave që pritet të shfaqen premierë në kinematë në SHBA, gjatë javës së ardhme: Filmi ‘Trail of Ashes’…

Këngët që i duam…

Duke u shoqëruar me frekuencat e Radio KFOR-it jo vetëm që dëgjoni muzikën më të re, por gjithashtu i kushtojmë shumë rëndësi edhe hiteve të pavdekshme të artistëve më të mëdhenj, që ka njohur muzika shqipe. Grupe si “Gjurmët”, “Oda”, “Fisnikët” apo emri i artistit të madh Muharrem Qena, kanë inspiruar gjeneratë pas gjenerate me…

Pagjumësia, një problem në rritje

Pagjumësia apo insomnia është një çrregullim i gjumit. Pagjumësia kronike ose afatgjatë e bën të vështirë përmbushjen e detyrave rutinë si, shkuarjen në punë, në shkollë dhe përkujdesjen për veten dhe të tjerët. Fatmirësisht me përkujdesje dhe mjekim, ky problem mund të zvogëlohet apo edhe të shërohet komplet. Për të ditur se cilat janë veprimet…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 29 nëntor të vitit 1980, grupi ABBA arriti të jetē nē krye të top listës britanike me kengën ‘Super Trouper’.  Emri “Super Trouper” i referohej ndriçuesve gjigantë të përdorur në koncertet e stadiumeve. Në këtë datë në vitin 1997, Whitney Houston u tërhoq nga një koncert i sponsorizuar nga  religjioni ‘Moonies’, dy orë para…