Qendrat për Punë Sociale të rrisin kapacitetet për strehimin e fëmijëve

SOS Fshatrat e Fëmijëve – Kosovë, në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, kanë organizuar konferencë për prezantimin e rezultateve të “Analizës së Nevojave mbi kapacitetet e Qendrave për Punë Sociale në fushën e promovimit dhe mbrojtjes së fëmijëve”, në kuadër të projektit “Avancimi i kapaciteteve për të drejtat e fëmijëve”. Në këtë konferencë u…

Sot shënohet ‘Dita Universale e Fëmijëve’

Të investosh në të ardhmen, do të thotë të investosh te fëmijët tanë, kjo është arsyeja pse Kombet e Bashkuara kanë caktuar çdo 20 nëntor si ‘Ditën Universale të Fëmijëve’, me qëllim të promovimit të mirëkuptimit reciprok dhe ndërveprimit ndërmjet fëmijëve dhe mirëqenies së tyre. Në ‘Ditën Universale të Fëmijëve’, Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen…

Hitet më të kërkuara në Radio KFOR

Radio KFOR vazhdon të sjellë hitet më të reja nga tregu vendor dhe ndërkombëtar, për të gjithë dëgjuesit. Lansimet më të fundit nga artistët më në zë, i dëgjoni pikërisht në Radio KFOR. Së fundmi një ndër këngët më trendi ka qenë edhe bashkëpunimi i Dua Lipës me Angele, për hitin e titulluar “Fever”, që…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 20 nëntor të vitit 1991, ‘The Rolling Stones’ njoftoi se kishin nënshkruar  një marrëveshje 20 milion dollarëshe me Virgin Records, për të publikuar tre albume gjatë gjashtë viteve të ardhshme. Në këtë datë në vitin 2001, shtëpia në të cilën kishte jetuar Madona kur ishte fëmijë u shit në një ankand për vetëm 12…