Pandemia rëndon gjendjen ekonomike në vend

Si pasojë e pandemisë ‘CoViD-19’, në gjithë botën ekonomia ka rënë dhe ka krijuar kriza financiare, ka dëmtuar ekonominë e përgjithshme të vendeve dhe ekonomitë familjare. Shumë biznese si rrjedhojë e gjendjes ekonomike kanë falimentuar dhe qindra persona kanë humbur vendet e tyre të punës në sektorin privat. Gjendja ekonomike ka prekur edhe Kosovën, ku…

Masat e ndërmarra nga Policia e Kosovës për parandalimin e përhapjes së virusit ‘CoViD-19’

Policia e Kosovës po vazhdon edhe më tutje të zbatojë ligjin ‘Anti-CoViD-19’, ku ndër to përfshihet edhe obligimi i qytetarëve për bartjen e maskave. Pikërisht për këtë çështje, Radio KFOR-i ka kontaktuar Nënkolonelin, Basri Shabani, njëherazi edhe drejtor i Policisë në Bashkësi dhe Parandalim në kuadër të Divizionit për Siguri Publike, i cili shpjegoi: “Policia…