Profesionet më të suksesshme në botë

Zgjedhja e profesionit dhe karrierës është një nga vendimet më të rëndësishme që duhet të marrim në jetë. Nëse dëshironi të arrini sukses në profesionin tuaj, është mirë të eksploroni se çfarë dëshironi vërtet nga jeta dhe çfarë presioni do ishte më i përshtatshëm për personalitetin tuaj. Më poshtë do të sjellim disa nga profesionet…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 12 korrik, të vitit 1962, këngëtari Ray Charles, ishte në pozitën e parë të këngëve më të mira në Angli, me këngën ‘I Can’t Stop Loving You’. – Në këtë datë të vitit 1954, këngëtari Elvis Presley, në atë kohë që ishte vetëm 19 vjeç, nënshkroi kontratën e parë me shtëpinë diskografike ‘Sun…