Benita, Pitt dhe Eanda sjellin ‘Tsunami’

On Records po vazhdon të sjellë yje të reja në skenën muzikore të vendit tonë. Prurjet më të reja të kësaj kompanie janë Benita, një rap artiste shumë premtuese dhe këngëtarin Pitt, po ashtu një rap artist me një stil më ndryshe nga ajo që kemi parë deri më tani në këtë industri. Së fundmi…

Festojmë dashurinë duke dhuruar dashuri!

Nëse nuk e dini a jeni të dashuruar apo jo, mjafton që të kuptoni se realiteti juaj është më i bukur se ëndërrimet e juaja. Sot është data 14 shkurt, ditë kjo e cila njihet edhe si Dita e Shën Valentinit ose Dita e të Dashuruarve. Është dita kur njerëzit ia shfaqin dashurinë një personi…

“Libra që jetojnë”, ngjarje që sjellin storie suksesi nga të gjitha komunitetet në Kosovë

Organizata joqeveritare që kryesisht vepron në baza vullnetare “The Ideas Partnership”, do të organizojë nesër, 15 shkurt, aktivitetin shumë të veçantë ‘Libraria që jeton”, i cili synon të paraqes folësit si libra dhe ka për qëllim hapjen e mendjes së lexuesit të librit përmes bisedës mes librit dhe lexuesit. Ky aktivitet do të mbahet nga…