Shënohet sot ‘Dita Ndërkombëtare e Edukimit’

“Dita Ndërkombëtare e Edukimit’, është një ditë vjetore e cila i kushtohet arsimit. Duhet përmendim se me 3 dhjetor 2018, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara, miratoi një rezolutë që shpalli 24 janarin, si “Ditën Ndërkombëtare të Edukimit”, në festimin e rolit të arsimimit për sjelljen e paqes globale dhe zhvillimit të qëndrueshëm si…

Grizzly risjell “Ëndrrat” në tregun muzikor

“U tretën ëndrrat” është një nga këngët më të vjetra dhe më të dëgjuara shqipe, mirëpo një version të ri të kësaj kënge e ka sjellur hip-hop artisti, Vigan Zeqiri, i njohur në skenën muzikore si Grizzly. Për këtë ripërpunim modern, Grizzly ka realizuar edhe videoklip, mirëpo për arsyen se përse e ka zgjedhur këtë…

“Let’s do It Kosova” pastron liqenin e Badovcit

Organizata “Let’s Do It Kosova” e cila merret me ruajtjen dhe mbrojtjen e mjedisit në Kosovë, njoftoi se të dielen (26 janar), organizon aksion vullnetarë për pastrimin e liqenit të Badovcit. Nisja e vullnetarëve bëhet nga zyret e “Let’s do It Kosova”, që gjendet në rrugën “Pashko Vasa”, Pejton, nga ora 9:30. Poashtu njoftohet se…