Projekt multietnik për të rinj në Kosovë

Organizata “UNITED Youth Task Force”, si rrjet i të rinjve që punojnë për ndërtimin e paqes dhe avansimin e të rinjve në Kosovë, do të filloj së shpejti një projekt 6-mujor mbi pjesëmarrjen gjithëpërfshirëse të të rinjve në proceset vendimmarrëse lokale, me titullin “YOUTH T.R.A.I.N “(Trust Rebuild Action for Inclusive). Radio KFOR-i ka zhvilluar një…

“Graviteti” rikthehet në teatrin ODA

“Shfaqja ‘Graviteti’, tregon njerëz që dëshirojnë të largohen nga vendlindja, ata që dëshirojnë të kthehen, ata që largimin nuk e kanë menduar asnjëherë, e të gjitha këto gërshetohen përmes situatave që shkojnë në pothuajse tragjikomedi”, kështu tha për Radio KFOR-in drejtori i teatrit ‘ODA’, Florent Mehmeti, për shfaqjen “Graviteti”, e cila do të ngjitet në…