Sonte në emisionin e mbrëmjes, tema: A duhet t’ju tregojmë fëmijëve të vërtetën për babadimrin?

Të gjithë prindërit e dijnë që historia për babadimrin është një mit dhe nëse përpiqeni të tregoni të vërtetën, ju sigurisht që frikësoheni se mund të lëndoni ndjenjat e fëmijëve tuaj dhe imagjinatën e tyre. Por, a duhet të ndihemi fajtorë që nuk ua tregojmë të vërtetën fëmijëve për babadimrin, dëgjuesja jonë Kujtesa thotë: “Nuk…