Në Prishtinë sot organizohet ‘Forumi Filantropik i Grave’

Në kuadër të Muajit të Filantropisë ‘Forumi për Iniciativa Qytetare’ (FIQ), ka organizuar ‘Forumin Filantropik të Grave’ që do të mbahet sot (13.12.19), duke filluar nga ora 10:30 në ‘Bibliotekën Kombëtare të Kosovës’. Ky forum do të përfshijë përfaqësues nga sektori publik dhe shoqëria civile me qëllim të fuqizojë pozitën e grave në shoqëri dhe…

Nata e poezisë në qytetin e Pejës

Aktivitetet kulturore në Kinemanë “Jusuf Gërvalla” të qytetit të Pejës po shtohen dita ditës. Vetëm tre ditë pas ‘Natës së filmit dhe librit në Pejë’, programi artistik i kësaj kinemaje do të pasurohet edhe me ngjarjen tjetër “Nata e Poezisë”, ku theks të veçantë do ti kushtohet poezisë dhe recitimit. Publiku i qytetit të Pejës…

Sot organizohet ‘Panairi i Festave’

Në prag te festave të fundvitit, Zyra e Koordinatorit për Zhvillim të Agjensive të OKB-së në Prishtinë, në bashkëpunim me “Klubin Ndërkombëtar të Prishtinës”, do të organizojnë “Panairin e Festave”. Ky Panair do të mbahet sot (13.12.2019) në Qendrën “Termokiss”, ndërsa do të zgjasë nga ora 12:00 deri në orën 18:00. Për të mësuar më…