Kush shpenzon më shumë, burrat apo gratë?

Mënyra se si i administroni të ardhurat tuaja, thotë shumë për personalitetin, qofshi burrë apo grua. Statistikat që kanë rezultuar nga anketa të shumta, thonë se burrat shpenzojnë më shumë për ushqim dhe janë të gatshëm të japin më shumë para gjatë një takimi, ndërsa gratë kanë një tendencë të shpenzojnë më shumë për kujdesin…