Kosova shënon fitore ndaj Andorrës, në “Parta 2019”

Dy sportistët,  Faton Mustafa dhe Armend Berisha shënuan fitore  në ndeshjen ndaj Andorrës, në lojërat mesdhetare në rërë “Parta 2019”. Djemtë që përfaqësuan Kosovën,  në Beach Volley,  korrën sukses në dy sete ( 21:15 dhe 27:25 ), në kuadër të grupit B. Informacioni në fjalë erdhi nga Komiteti Olimpik i Kosovës,  ku po ashtu njoftuan…

Mbahet ceremonia përmbyllëse e ESMA 2019

Nesër (31 gusht), do të mbahet ceremonia përmbyllëse e edicionit të 8-të të Akademisë Verore Muzikore Evropiane – ESMA 2019. Ceremonia përmbyllëse do të fillojë në orën 19:30, në Biblotekën “Pjetër Bogdani” në Prishtinë. Programi i ceremonisë përmbyllëse do të karakterizohet nga opera, me performancat e përgatitura nga pjesëmarrësit e masterklasave në Teatrin e Këndimit…