Rinia diskuton për të mirën e komunitetit

Në kuadër të projektit “Pikëpamja”, organizuar nga fondacioni “Shtatëmbëdhjetë”, sot (22 maj), në ora 17:00, vazhdon cikli i bisedave me të ftuarit e fushave të ndryshme, të cilët do të shpalosin punën e tyre dhe do të ndajnë histori inspiruese që do të na bëjnë të mendojmë për veprimet që mund të marrim për ndryshime…

Sot shënohet ‘Dita Ndërkombëtare e Diversitetit Biologjik’

‘Dita ndërkombëtare e diversitetit biologjik apo biodiversiteti’ shënohet çdo 22 maj dhe qëllimi i kësaj dite është që të rritet ndërgjegjësimi dhe mirëkuptimi i njerëzve për bimët, kafshët dhe mikroorganizmat. Tema e sivjetme që shënohet për këtë ditë është “Biodiversiteti ynë, ushqimi ynë, shëndeti ynë”, për të ngritur vetëdijen e popullatës dhe mbarë botës, për…