Thirrje artistëve për propozime në fushën e drejtësisë sociale përmes artit

Programi për Studime Gjinore dhe Hulumtime në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, në bashkëpunim me Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë dhe Qendrën “Seldom Heard Voices” nga Universiteti Bournemouth, kanë shpallur “Thirrjen e Hapur për propozime, për një prodhim bashkëpunues të veprave të artit, duke adresuar më gjerë temën e drejtësisë sociale në kuadër…