21 Nëntori – Dita Botërore e Televizionit

Televizioni është një gur themel i demokracisë dhe një shtyllë e lirisë së shprehjes dhe diversitetit kulturor. Në dhjetor të vitit 1996 Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara, shpalli datë 21 Nëntor, si Ditën Botërore të Televizionit, në përkujtim të datës në të cilën u mbajt edhe Forumi i Parë i Televizionit Botëror, në…

HQ KFOR has three new opening positions

1. Senior Executive Assistant NATO Advisory and Liaison Team (NALT) has a vacancy for the position of Senior Executive Assistant in the section of Office of the Chief of Staff (COS). The work of the NALT emphasizes NATO’s military and political engagement in Kosovo. The post provides high level operational support to NALT COS, and…