Vera në Prizren me muzikë dhe aktivitete

Prizreni vazhdon të jetë nikoqire e aktiviteteve për të rinjë, duke organizuar koncerte dhe ngjarje të ndryshme kulturore. Në kinemanë ‘Lumbardhi’, në këtë qytet me datën 28 korrik do të organizohet koncerti ‘Këngë te kopshti’, me bendet ‘Syte’, ‘Blla Blla Blla’ dhe ‘Oborri’. Në një intervistë për Radio KFOR-in Drejtori Ekzekutiv i Kino Lumbardhit, Ares…

Filmi ‘Klithma’ premierë në ‘Pri/Film Fest’

Tashmë në Prishtinë ka filluar edicioni i 10-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit ‘Prishtina International Film Festival’. Këtë vit ky festival, ka mbledhur regjisorë dhe aktorë nga gjithë bota që do të shfaqin filmat e tyre. Sonte në natën e tretë të festivalit do të shfaqen 4 premiera botërore. Regjisori Korab Lecaj, nga ora 18:00…

‘Festivali i Muraleve’ kthen muret në art

Nuk thuhet kot se artistët e mirëfilltë i japin jetë edhe një flete në degë. Kësaj radhe artistët e muraleve do t’i japin jetë edhe mureve të ndryshme në Ferizaj. Me datat 23 dhe 24 Korrik në Ferizaj, do të organizohet Festivali i Muraleve, ku të gjithë të pranishmit dhe të interesuarit do të kenë…

Martin Garrix vjen në Prishtinë

Ndër Festivalet që ka bërë bujë shumë kohë para realizimit të tij, është padyshim festivali “Sunny Hill”,i cili pritet që Prishtinës ti ofroj festë të paharrueshme në muajin gusht të këtij viti. Ky festival i cili ka karakter bamirës, organizohetnga këngëtarja e njohur botërore me orgjinië shqiptare, Dua Lipadhe babai i saj, muzicienti Dukagjin Lipa,…